Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Προορισμός Άνδρος!!!!



Δύο ώρες σε χωρίζουν από την Άνδρο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να την επισκεφτείς και ένα απλό Σαββατοκύριακο. Το εισιτήριο του πλοίου είναι φθηνό (αν πάρεις αυτοκίνητο θα πληρώσεις κάτι παραπάνω) και το ίδιο το νησί σου προσφέρει οικονομικές επιλογές όσον αφορά διαμονή, φαγητό και διασκέδαση. Δεν ξέρω τι μου αρέσει περισσότερο στο νησί...αλλά σίγουρα το έχω συνδυάσει με πρόσωπα που αγαπώ πολύ, σφηνάκια, σουβλάκι (!) και φυσικά τη θέα από το πιο όμορφο ξενοδοχείο στην Άνδρο, το Mare e Vista Epaminondas. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο Μπατσί και είναι χτισμένο έτσι ώστε να προσφέρει απέραντη θέα σε όλο το νησί. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να ξυπνάς το πρωί και να σε χτυπάει το κυκλαδίτικο αεράκι!

Το Mare e Vista Epaminondas συμπεριλαμβάνεται στα οικογενειακά ξενοδοχεία της Άνδρου που δίνουν βάρος στην υποδειγματική φιλοξενία του επισκέπτη και στην συνδρομή του προσωπικού του για την καλύτερη εξερεύνηση του νησιού. Το ξενοδοχείο προσφέρει σε όλους τους αναγνώστες του blog mariplateau.blogspot.gr έκπτωση 15% για διαμονή στις περιόδους από 23 Απριλίου – 14 Ιουνίου και 9 Σεπτεμβρίου – 14 Οκτωβρίου.
Εξ'άλλου τα μυστικά της η Ανδριώτικης κουζίνας την αναβαθμίζουν σε μια μοναδική γευστική εμπειρία.
Ξεκινώντας από την φρουτάλια με Ανδριώτικο λουκάνικο, τους πατατοκεφτέδες, τους χορτοκεφτέδες και χωρίς να ξεχάσουμε τα γλυκά κουταλιού (ρόδο, άνθη πορτοκαλιάς ή λεμονιάς, νερατζάκι, λεμόνι και καρυδάκι), τα παστιτσάκια (οι γνωστοί εργολάβοι), τα καλτσούνια με γέμιση από καρύδι, αμύγδαλο και μέλι και πολλά άλλα!!!
Εμπρός λοιπόν για άλλη μια γευστική εμπειρία και όχι μόνο!!

Άνδρος ξενοδοχεία:
Mare eVista Epaminondas
www.myandroshotel.com
Τηλέφωνο κρατήσεων
+30.2282041177

4 σχόλια:

  1. Εχω κατατάξει την Ανδρο στα πολύ αγαπημένα μου νησιά, έχω υπέροχες αναμνήσεις από εκεί!
    Σε ευχαριστούμε για την πρόταση Μαράκι!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλενα έχω πάει μια φορά, αλλά δεν πρόλαβα να την εξερευνήσω όπως θα ήθελα, οπότε σίγουρα θα την επισκεφτώ ξανά!!

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα Μαρία μου, χρόνια σου πολλά, τόσο από μένα όσο και από την συνεορταζόμενη μπλογκοσυνεργάτιδά μου που ακόμη παραθερίζει..Κι εγώ έχω πάει στην Άνδρο μόνο μια φορά αλλά έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις..Φιλάκια, και του χρόνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σου και εύχομαι σύντομα να ξαναπάς στην Άνδρο. Σε λίγες μέρες λέω να δημοσιεύσω συνταγή της Άνδρου από τη γιαγιά μου. Αν θέλεις και σε ενδιαφέρει μπες στο νεοσύστατο blog μου www.texnistories.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή