Υλικά
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
100 γρ.σοκολάτα κουβερτούραΒάζουμε το κουτί του γάλακτος χωρίς να το ανοίξουμε μέσα σε μία χύτρα ταχύτητος
και γεμίζουμε τη χύτρα νερό έως ότου καλύψει τα 2/3 του κουτιού.
Αφήνουμε να βράσει 40 λεπτά από την ώρα που θα ανέβει η βαλβίδα της χύτρας.
Κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει πριν το ανοίξουμε.
Τοποθετούμε το περιεχόμενο του κουτιού σε κατσαρόλα με χοντρό πάτο και θερμαίνουμε σε χαμηλή
μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και να γίνει ενιαίο μείγμα με τη μαρμελάδα γάλακτος.
Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει και φυλάσσουμε στο ψυγείο.
πηγή:Larousse
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου