Υλικά
2 μεγάλες πατάτες
2 καρότα
το χυμό μισού λεμονιού
4 αυγά
4 φιλέτα πέρκας ή βακαλάου ή άλλου λευκού ψαριού
4 κουταλιές της σούπας αλεύρι
αλάτι-πιπέρι
Δημιουργία
Ξεφλουδίζουμε, πλένουμε και κόβουμε σε πολύ λεπτές λωρίδες ( με το εργαλείο που ξεφλουδίζουμε τα καρότα) τις πατάτες και τα καρότα.
Μέσα σε κατσαρόλα αχνίζουμε το ψάρι με το χυμό του λεμονιού, μέχρι να βγάλει όλα τα νερά του και να στεγνώσει (για 15 λεπτά περίπου).
Σε ένα μπόλ με ένα πηρούνι τεμαχίζουμε το ψάρι, αναμιγνύουμε τα αυγά, τις πατάτες, τα καρότα, το αλεύρι, ρίχνουμε αλάτι πιπέρι και αδειάζουμε σε ένα μικρό πυρέξ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου