1 κιλό φράουλες πολτοποιημένες
3 κούπες του τσαγιού ζάχαρη
Ο χυμός από ένα λεμόνι
1 κούπα τσαγιού τριμμένη σοκολάτα κουβερτούρα
Μέσα σε μια κατσαρόλα βάζουμε τις φράουλες, τη ζάχαρη και το χυμό του λεμονιού.
Βράζουμε 15 λεπτά σε δυνατή φωτιά ή μέχρι το μείγμα να δέσει.
Τότε ρίχνουμε στο μείγμα τη σοκολάτα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.
Αφήνουμε τη μαρμελάδα μας 24 ώρες να σταθεί και την επόμενη μέρα ζεσταίνουμε για 5 λεπτά και έπειτα την τακτοποιούμε σε βαζάκια.
Εξαιρετική ιδέα, έχω αδυναμία στις μαρμελάδες και τα γλυκά του κουταλιού!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΟτιδήποτε έχει σοκολάτα είναι λατρεμένο!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή