Είναι μια πάρα πολύ καλή συνταγή, γίνεται εύκολα και γρήγορα γι' αυτό σας την συστήνω.
Αυτά τα μπισκότα είναι τόσο καλά με την μυελοειδή υφή τους και γεμισμένα με τη σοκολάτα, που σίγουρα θα σας τα ξαναζητήσουν και εσείς βέβαια δεν θα τους τα στερήσετε γιατί γίνονται χωρίς κόπο.
250 γρ.μαλακή μαργαρίνη
1,5 κούπα ζάχαρη(375 γρ.)
2 μεγάλα αυγά
1 βανίλια
2 κούπες αλεύρι
1/4 κόρν φλάουερ(60γρ)
1 κουταλάκι σόδα
2 κούπες σοκολάτα τεμαχισμένη
1 τσιμπιά αλάτι
Χτυπάμε σε ένα μπόλ τη μαργαρίνη, την ζάχαρη, το αυγό και την βανίλια, μέχρι να αποκτήσουμε ένα λείο μείγμα.
Προσθέτουμε το αλεύρι, το κορν φλάουερ, το αλάτι και τη σόδα και ανακατεύουμε καλά.
Στο τέλος ενσωματώνουμε τα κομμάτια της σοκολάτας.
Καλύπτουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί και με ένα κουταλάκι αφήνουμε κομματάκια ζύμης σε απόσταση μεταξύ τους.
Ψήνουμε τα μπισκοτάκια σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC για 15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου