tag:blogger.com,1999:blog-1413861853225613529.post8992296064445424686..comments2023-08-13T21:29:16.038+03:00Comments on Mariplateau: Chutney κόκκινης ψητής πιπεριάς και μελιτζάναςmari beikahttp://www.blogger.com/profile/13453269506050432783noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-1413861853225613529.post-2052810139364988602014-10-07T16:24:26.175+03:002014-10-07T16:24:26.175+03:00Aυτά μου αρέσουν πολύ.
Σιγά μην σου ξέφευγε το βα...Aυτά μου αρέσουν πολύ. <br />Σιγά μην σου ξέφευγε το βαζάκι :)<br /><br />Γλυκόξινα αγαπημένα. Πολύ ωραία φαινεται Μαρία και στην υφή.<br /><br />Καλοφάγωτο <br /><br />Φιλιά :)Μarion,https://www.blogger.com/profile/12542224580884532507noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1413861853225613529.post-46540259414055494622014-10-07T15:35:08.211+03:002014-10-07T15:35:08.211+03:00Πεντανόστιμες αυτές οι γλυκόξινες μαρμελάδες, Μαρί...Πεντανόστιμες αυτές οι γλυκόξινες μαρμελάδες, Μαρία! Πόσο μάλλον οι σπιτικές!! Και ταιριάζουν με τόσες συνταγές!! Πολύ βολικές!!<br />Καλό μεσημέρι. Ειρήνη Ε.https://www.blogger.com/profile/14020929735755787630noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1413861853225613529.post-23139244480570642162014-10-04T23:00:37.112+03:002014-10-04T23:00:37.112+03:00Υπέροχο, μπραβο σου!
Καλό μήνα, καληνύχτα :)
Φιλιά...Υπέροχο, μπραβο σου!<br />Καλό μήνα, καληνύχτα :)<br />ΦιλιάAriadni St.https://www.blogger.com/profile/16110997782265572771noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1413861853225613529.post-3522326077557087852014-10-03T12:10:55.549+03:002014-10-03T12:10:55.549+03:00Καλημέρα
η σάλτσα αυτή υπάρχει σε όλες τις περιοχέ...Καλημέρα<br />η σάλτσα αυτή υπάρχει σε όλες τις περιοχές των βαλκανίων. Την βρήκα σαν "Αϊβάρ" στα Σκόπια και στην Σερβία, σαν "Λουτενίτσα" στην Βουλγαρία και με άλλο όνομα (που δεν το θυμάμαι τώρα) στην Ανδριανούπολη της Τουρκίας. Εχει και πολλές εκδόσεις, με μελιτζάνα, με σκόρδο, με καυτερή πιπεριά... Ολες όμως πεντανόστιμες. Φτιάχνω διάφορες εκδόσεις κάθε φορά ανάλογα με το τί έχω και την κλείνω σε βάζα. <br />Θα δοκιμάσω και την δική σου εκδοχή με το τζίντερ και το κάρυ και θα σου πώ τις εντυπώσεις.<br />ΝίκηΝίκη από Θεσσαλονίκηnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1413861853225613529.post-67528202676974593602014-10-03T10:54:39.979+03:002014-10-03T10:54:39.979+03:00Πω πω, υπέροχο Μαρία μου! Δεν έχω λόγια!
Καλό ΣΚ!...Πω πω, υπέροχο Μαρία μου! Δεν έχω λόγια!<br />Καλό ΣΚ!mia mariahttps://www.blogger.com/profile/05607379813715551658noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1413861853225613529.post-11726657255800087392014-10-02T21:25:12.024+03:002014-10-02T21:25:12.024+03:00Τρελένομαι για γλυκόξινες και καυτερές μαρμελάδες....Τρελένομαι για γλυκόξινες και καυτερές μαρμελάδες. Όσο δεν τρώω τις μαρμελάδες με τα φρούτα, τρώω αυτές με τα λαχανικά. Το δικό σου θα το έτρωγα με το κουταλάκι. Δεν χρειάζεται να το συζητάμε. <br />Πολύ ωραία η πρώτη σου φωτογραφία!!!! <br /><br />Καλό βράδυ! Χρυσαυγήhttps://www.blogger.com/profile/07667519998646496706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1413861853225613529.post-15955600751344723422014-10-02T21:05:13.850+03:002014-10-02T21:05:13.850+03:00Σαν συνοδευτικό είναι πολύ καλό! Δίνει γεύση και ά...Σαν συνοδευτικό είναι πολύ καλό! Δίνει γεύση και άρωμα σε ένα πιάτο τη στιγμή που το θες!!Είμαι υπερ πολύ σε τέτοιες τσαχπινιές γιατί σε γλιτώνουν από ετοιματζίδικα συνοδευτικά που κοστίζουν και παραπάνω.Καλό βράδυ ^^ - spoonstories-https://www.blogger.com/profile/07600374912277678971noreply@blogger.com