tag:blogger.com,1999:blog-1413861853225613529.post7988802428759917226..comments2023-08-13T21:29:16.038+03:00Comments on Mariplateau: Παγωτό stracciatella και μαθήματα χημείας!!mari beikahttp://www.blogger.com/profile/13453269506050432783noreply@blogger.comBlogger22125tag:blogger.com,1999:blog-1413861853225613529.post-91254042264004220862013-07-18T19:42:56.513+03:002013-07-18T19:42:56.513+03:00Ευχαρίστως!Ευχαρίστως!mari beikahttps://www.blogger.com/profile/13453269506050432783noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1413861853225613529.post-58247109867759754702013-07-18T19:40:06.832+03:002013-07-18T19:40:06.832+03:00Και σε ποιον δεν αρέσει Κατερίνα μου;Και σε ποιον δεν αρέσει Κατερίνα μου;mari beikahttps://www.blogger.com/profile/13453269506050432783noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1413861853225613529.post-29184934907077600212013-07-18T19:38:36.429+03:002013-07-18T19:38:36.429+03:00Βαγγελιώ μου συγνώμη για την καθυστερημένη απάντησ...Βαγγελιώ μου συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση!! Η ταχύτητα 5 στο θερμομίξ αντιστοιχεί σε μέτρια ταχύτητα και πιστεύω μια χαρά θα είναι το μίξερ.<br />Φιλιά πολλάmari beikahttps://www.blogger.com/profile/13453269506050432783noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1413861853225613529.post-26891552681484458092013-07-18T15:43:56.874+03:002013-07-18T15:43:56.874+03:00Έτσι είναι Πηνελόπη μου, σ'ευχαριστώ πολύ!Έτσι είναι Πηνελόπη μου, σ'ευχαριστώ πολύ!mari beikahttps://www.blogger.com/profile/13453269506050432783noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1413861853225613529.post-12770406607531169552013-07-18T15:42:47.817+03:002013-07-18T15:42:47.817+03:00Αχ αυτά τα παγωτά!! είναι ζηλευτά το καλοκαίρι!!Αχ αυτά τα παγωτά!! είναι ζηλευτά το καλοκαίρι!!mari beikahttps://www.blogger.com/profile/13453269506050432783noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1413861853225613529.post-29082238629713815202013-07-18T15:33:09.843+03:002013-07-18T15:33:09.843+03:00Σωστά Ειρήνη αυτά τα δυο είναι αλληλένδετα!! Πάντω...Σωστά Ειρήνη αυτά τα δυο είναι αλληλένδετα!! Πάντως όπως και να'χει εμείς θα το απολαύσουμε!!mari beikahttps://www.blogger.com/profile/13453269506050432783noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1413861853225613529.post-9845757385171217872013-07-14T10:24:06.641+03:002013-07-14T10:24:06.641+03:00ΜΙα μπαλίτσα και επό εδώ, παρακαλώ πολύ ;)
http:/...ΜΙα μπαλίτσα και επό εδώ, παρακαλώ πολύ ;)<br /><br />http://beautyfollower.blogspot.gr/Beauty Followerhttps://www.blogger.com/profile/16064505003960613753noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1413861853225613529.post-77803043205463659772013-07-04T13:22:17.782+03:002013-07-04T13:22:17.782+03:00Μ'αρέσει αυτού του είδους η χημεία!Μ'αρέσει αυτού του είδους η χημεία!Katerinahttp://www.culinaryflavors.grnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1413861853225613529.post-81700210064816707062013-07-03T17:21:00.287+03:002013-07-03T17:21:00.287+03:00Πολύ κατατοπιστική ανάρτηση! Χρησιμοποιώ μέλι (φυσ...Πολύ κατατοπιστική ανάρτηση! Χρησιμοποιώ μέλι (φυσικό ιμβερτοζάχαρο πράγματι) αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω την παρασκευή που προτείνεις. Δεν έχω θερμομιξ αλλά έχω θερμόμετρο. Τι σημαίνει "ταχύτητα 5"; Μπορώ να χρησιμοποιήσω μίξερ; Και το 5 αντιστοιχεί σε μέτρια ταχύτητα;Vitahttps://www.blogger.com/profile/12697712007919316674noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1413861853225613529.post-59575155592385996632013-07-02T18:58:46.252+03:002013-07-02T18:58:46.252+03:00Ολο και μαθαίνουμε πράγματα συνεχώς! Το παγωτάκι λ...Ολο και μαθαίνουμε πράγματα συνεχώς! Το παγωτάκι λατρεμένο! Καλό μήνα Μαρία! :)Εφηhttps://www.blogger.com/profile/17853043982889019632noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1413861853225613529.post-17003078878560169202013-07-02T11:36:29.372+03:002013-07-02T11:36:29.372+03:00Η χημεία ή και η "αλχημεία" κάποιες φορ...Η χημεία ή και η "αλχημεία" κάποιες φορές, είναι το μεγάλου ατού στις κουζίνες όλου του κόσμου και ας μην το έχουμε καλά καταγεγγραμένο στο μυαλό μας!<br /><br />Πολύ ωραίο σου βγήκε το παγωτό Μaria, λαχταριστό-λαχταριστό.Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1413861853225613529.post-975894481230264182013-07-01T18:05:39.423+03:002013-07-01T18:05:39.423+03:00Nα δω πόσα παγωτάκια θα ζηλέψω σήμερα!Nα δω πόσα παγωτάκια θα ζηλέψω σήμερα!kikihttps://www.blogger.com/profile/17672412851345680625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1413861853225613529.post-82954383761988055472013-06-27T18:55:30.228+03:002013-06-27T18:55:30.228+03:00πολύ ωραία ενημερωτική ανάρτηση με γλυκό κλείσιμο ...πολύ ωραία ενημερωτική ανάρτηση με γλυκό κλείσιμο να σαι καλά Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1413861853225613529.post-20860622781793266042013-06-27T18:41:01.393+03:002013-06-27T18:41:01.393+03:00Η χημεία στην ζαχαροπλαστική ή η χημεία της ζαχαρο...Η χημεία στην ζαχαροπλαστική ή η χημεία της ζαχαροπλαστικής;; Το ένα είναι δεμένο με το άλλο! Πάντως εμείς, θα το απολαύσουμε στα σίγουρα το παγωτό στρατσιατέλα! Και με τόση ζέστη!!<br />Καλό απόγευμα. Ειρήνη Ε.https://www.blogger.com/profile/14020929735755787630noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1413861853225613529.post-63851183439048327382013-06-27T02:48:19.645+03:002013-06-27T02:48:19.645+03:00Αυτό ακριβώς Ελένη, η ζαχαροπλαστική είναι χημεία ...Αυτό ακριβώς Ελένη, η ζαχαροπλαστική είναι χημεία κι αφού μας αρέσει η ζαχαροπλαστική θα γίνουμε κι εμείς χημικοί!!<br />Φιλιά πολλά.mari beikahttps://www.blogger.com/profile/13453269506050432783noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1413861853225613529.post-1899171730826693362013-06-26T22:33:19.924+03:002013-06-26T22:33:19.924+03:00Τέλειο το παγωτάκι σου Μαράκι μου!!!Και η χημεία σ...Τέλειο το παγωτάκι σου Μαράκι μου!!!Και η χημεία σίγουρα χρειάζεται στη ζαχαροπλαστική, αφού η ίδια η ζαχαροπλαστική είναι χημεία!!!<br />Φιλάκια!!!Elenihttps://www.blogger.com/profile/10169474466352429763noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1413861853225613529.post-3806585816525129082013-06-26T21:33:56.884+03:002013-06-26T21:33:56.884+03:00Αν μπορεί να γίνει λέει; πάρα πολύ απολαυστική!!
Σ...Αν μπορεί να γίνει λέει; πάρα πολύ απολαυστική!!<br />Σ'ευχαριστώ!mari beikahttps://www.blogger.com/profile/13453269506050432783noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1413861853225613529.post-28269535708657926802013-06-26T21:32:52.803+03:002013-06-26T21:32:52.803+03:00Ευχαριστώ Ερμιόνη, είναι γεγονός ότι η ζαχαροπλαστ...Ευχαριστώ Ερμιόνη, είναι γεγονός ότι η ζαχαροπλαστική είναι χημεία φυσικά!!<br />Φιλιά!mari beikahttps://www.blogger.com/profile/13453269506050432783noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1413861853225613529.post-65520496296466876992013-06-26T21:31:13.150+03:002013-06-26T21:31:13.150+03:00Να είσαι καλά σ'ευχαριστώ πολύ!Να είσαι καλά σ'ευχαριστώ πολύ!mari beikahttps://www.blogger.com/profile/13453269506050432783noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1413861853225613529.post-51235807519444410372013-06-26T20:44:02.408+03:002013-06-26T20:44:02.408+03:00Να που και η χημεία μπορεί να γίνει απολαυστική!!!...Να που και η χημεία μπορεί να γίνει απολαυστική!!!sundayspoonhttps://www.blogger.com/profile/08408558821827279330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1413861853225613529.post-62760977847565626222013-06-26T14:55:22.627+03:002013-06-26T14:55:22.627+03:00Αμάν! Μου θύμισες τη χημεία που έκανα στη σχολή :)...Αμάν! Μου θύμισες τη χημεία που έκανα στη σχολή :)<br />Η συνταγή είναι φανταστική, αγαπημένη γεύση!<br />Φιλιά πολλά!Ερμιόνηhttps://www.blogger.com/profile/05468387332378412356noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1413861853225613529.post-36766520490001035752013-06-25T22:23:45.499+03:002013-06-25T22:23:45.499+03:00Αχ, μου άνοιξες την όρεξη με την τελευταία φωτο! Π...Αχ, μου άνοιξες την όρεξη με την τελευταία φωτο! Πολύ καλή συνταγή!Elliniko Xreos sti Gastronomiahttps://www.blogger.com/profile/12673516281229636295noreply@blogger.com