tag:blogger.com,1999:blog-1413861853225613529.post1689845393112663223..comments2023-08-13T21:29:16.038+03:00Comments on Mariplateau: Χοιρινό κότσι στη γάστραmari beikahttp://www.blogger.com/profile/13453269506050432783noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-1413861853225613529.post-8609885319967768112012-12-19T17:48:46.979+02:002012-12-19T17:48:46.979+02:00Ναι σωστά το βάζουν στην σχάρα, αλλά όταν γίνει σω...Ναι σωστά το βάζουν στην σχάρα, αλλά όταν γίνει σωστό ψήσιμο και το φαγητό μείνει μόνο με το λαδάκι του, ξεροψήνεται και από κάτω. <br />Εξάλλου μην ξεχνάς ότι εγώ χρησιμοποίησα μαντεμένια γάστρα και η ομοιόμορφη θερμοκρασία ολόγυρα δεν αφήνει περιθώρια παπαριάσματος και μάλιστα μετά από τόσες ώρες ψήσιμο!! Έχε μου εμπιστοσύνη!! mari beikahttps://www.blogger.com/profile/13453269506050432783noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1413861853225613529.post-77201549478262507932012-12-19T17:41:33.287+02:002012-12-19T17:41:33.287+02:00Με συγχωρείς που θα διαφωνήσω, αλλά εγώ πάντα βάζω...Με συγχωρείς που θα διαφωνήσω, αλλά εγώ πάντα βάζω αλκοόλ στην γάστρα και το φαγητό μου πάντα βγαίνει λουκούμι, όχι πικρό!! Εξάλλου το αλκοόλ εξατμίζεται έτσι κι αλλιώς!!mari beikahttps://www.blogger.com/profile/13453269506050432783noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1413861853225613529.post-56145080513210546042012-12-18T20:23:45.015+02:002012-12-18T20:23:45.015+02:00Επίσης το κότσι το βάζουμε πάντα στην σχάρα της γά...Επίσης το κότσι το βάζουμε πάντα στην σχάρα της γάστρας (ή αν δεν έχει το στερεώνουμε με καλαμάκια από σουβλάκι για να είναι όρθιο) διαφορετικά η πλευρά που θα είναι στα υγρά θα παπ@ριάσει και δεν θα έχει τραγανή πέτσαnotioshttps://www.blogger.com/profile/06657702034851566892noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1413861853225613529.post-34010434542817196842012-12-18T20:21:48.574+02:002012-12-18T20:21:48.574+02:00Δεν βάζουμε ποτέ αλκοολ σε κλειστή γάστρα. Πρέπει ...Δεν βάζουμε ποτέ αλκοολ σε κλειστή γάστρα. Πρέπει πρώτα να το βράσεις 2-3 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοολ από τα ποτά. Διαφορετικά εκτός των άλλων θα βγει πολύ πικρό το φαγητό.notioshttps://www.blogger.com/profile/06657702034851566892noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1413861853225613529.post-76382661254523493812011-12-14T09:36:08.550+02:002011-12-14T09:36:08.550+02:00Έλενα αυτό μας έχει σώσει!! ευχαριστώ, φιλάκια.
Δ...Έλενα αυτό μας έχει σώσει!! ευχαριστώ, φιλάκια.<br /><br />Δύσπιστε,θέλει κόσμο γύρω από το τραπέζι αυτό, εύχομαι να μαζευτείτε και να περάσετε καλά.<br /><br />para-kelsoscooks, πολύ νόστιμο γίνεται, σ' ευχαριστώ πολύ.<br /><br />mia xara, μεθυσμένο δεν θα πει τίποτα, ντίρλα θα μπορούσα να πω, ευχαριστώ.<br /><br />Vita, είναι έτσι όπως τα λες σ' ευχαριστώ πολύ.<br /><br />manousina , αντίσταση πάνω απ' όλα!!! ευχαριστώ.<br /><br />Katerina, είναι αυτό το λιπάκι το άτιμο, ανθυγιεινό μεν, νόστιμο δε.mari beikahttps://www.blogger.com/profile/13453269506050432783noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1413861853225613529.post-34638934689687056462011-12-13T19:31:19.668+02:002011-12-13T19:31:19.668+02:00Η γάστρα κάνει τα κρέατα εξαιρετικά νόστιμα. Φαινε...Η γάστρα κάνει τα κρέατα εξαιρετικά νόστιμα. Φαινεται τραγανό και νοστιμότατο!Katerinahttp://www.culinaryflavors.grnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1413861853225613529.post-67502352935870812552011-12-13T18:25:01.830+02:002011-12-13T18:25:01.830+02:00Αυτό είναι ένα φαγητό για να σου φτιάξει το κέφι!!...Αυτό είναι ένα φαγητό για να σου φτιάξει το κέφι!!!Αντιστεκόμαστε!!!!manousinahttps://www.blogger.com/profile/10911959413519484278noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1413861853225613529.post-43767678434370103932011-12-13T17:09:27.274+02:002011-12-13T17:09:27.274+02:00Τα φαγητά της γάστρας μας αρέσουν πού! Κρατούν χυμ...Τα φαγητά της γάστρας μας αρέσουν πού! Κρατούν χυμούς και αρώματα. Λαχταριστό το ψητό σου!Vitahttps://www.blogger.com/profile/12697712007919316674noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1413861853225613529.post-81166540346887229912011-12-12T04:32:56.657+02:002011-12-12T04:32:56.657+02:00Kαλημερα Μαρια μου,πολυ νοστιμο και πολυ "μεθ...Kαλημερα Μαρια μου,πολυ νοστιμο και πολυ "μεθυσμενο" το χοιρινο σου..χιχι..Φαινεται πραγματι "λουκουμι"!Πολλα φιλια,καλη εβδομαδα!mia xarahttps://www.blogger.com/profile/16419471029438386812noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1413861853225613529.post-59579119369894553022011-12-11T23:03:59.784+02:002011-12-11T23:03:59.784+02:00Και με αυτά τα λίγα υλικά, προβλέπω ότι θα γίνεται...Και με αυτά τα λίγα υλικά, προβλέπω ότι θα γίνεται πεντανόστιμο. Καλή εβδομάδα να έχεις και όλοι με ότι αγαπάμε, προσπαθούμε να ξεχνιόμαστε.para-kelsoscookshttps://www.blogger.com/profile/10981982887643232225noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1413861853225613529.post-52643770038039518292011-12-11T22:14:18.198+02:002011-12-11T22:14:18.198+02:00Το έχω στα υποψήφια για τα Χριστούγεννα, που θα εί...Το έχω στα υποψήφια για τα Χριστούγεννα, που θα είναι κι άλλοι στο τραπέζι, γιατί να το κάνω μόνο για μένα, δεν το αποφασίζω.<br />Και όπως το έκανες, θεϊκό έγινε!!<br />Καλή Εβδομάδα!ΔΥΣΠΙΣΤΟΣhttps://www.blogger.com/profile/09377927754911391937noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1413861853225613529.post-16793375467754411422011-12-11T21:46:37.995+02:002011-12-11T21:46:37.995+02:00Μαράκι μου όσο ακόμα αντέχουμε, θα ξεχνιόμαστε με ...Μαράκι μου όσο ακόμα αντέχουμε, θα ξεχνιόμαστε με την μαγειρική μας!<br />Είναι κι αυτή μια μορφή δημιουργίας, δεν είναι??<br />Το φαγάκι σου πραγματικά λουκούμι!<br />Φιλάκια, καλή βδομάδα!ΕΛΕΝΑhttps://www.blogger.com/profile/17123654845764364191noreply@blogger.com